Blog

Blog
"A Vendinvest Magyarország Kft-vel jó együtt dolgozni, mert megbízhatóak és segítőkészek." K. Áron - épület- és autóipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

12 000 Ft-os pezsgő egy automatában?

12 000 Ft-os pezsgő egy automatában?

Miért nem törik össze vagy robban fel, amikor kiesik az automatából?

A válasz egyszerű: egy olyan speciális adagolószerkezettel működik a kiadó automata,

amilyet mi is használunk nehéz, vagy törékeny termékekhez.

Ritkán van időm nézelődni, kattintgatni a neten, hiszen folyamatosan járok tárgyalásokra, megbeszélésekre, készítjük az ajánlatokat, segítek beüzemelni 1-1 automatát, de ha néha van időm, gyöngyszemekre lelek. 
Olyanokra, mint ez a közösségi oldalon látott videó is.

Már írtam korábban, italautomatás múltunkról, de még így is meglepett, hogy ilyen drága italokat is be mertek tenni automatákba. Rákerestem a Googleben az árukra, hogy pontos összeget írjak, és valóban drágák. Egy minőségi 0,7 literes Moet pezsgő 12 000 Ft-nál kezdődik, de kapni 300 000 Ft-ért is.

Bátrak vagy vakmerők
Adódik a kérdés, hogy nem féltek, hogy a kiadáskor a pezsgő összetörik?

Nem tartottak a lopástól, hogy az automatát feltörik?
A törés megelőzhető, ha megfelelő kiadószerkezettel rendelkező automatát választunk. Ők liftes kiadó rendszert használnak, amit mi is tudunk szállítani a spirálos és a forgótányéros automatáink mellett. Partnereinknek ezt ajánljuk a nehéz vagy törékeny, valamint a flakonos termékekhez, tisztító spraykhez, tisztítóporok kiadásához. Vagy drága pezsgőkhöz. A technológia maximálisan alkalmas ezekhez a speciálisabb dolgokhoz, mivel a termék kiadás közben nem zuhan, hanem egy könnyen mozgó tálba kerül, amit a lift juttat el a kiadó nyílásig.

A feltörés ellen is lehetne védekezni azzal, hogy olyan szerkezeteket árusítunk, ami feltörhetetlen, de az jelentősen megdrágítaná az automaták árát. Ezért azt szoktuk javasolni partnereinknek, hogy zárható, és kamerával megfigyelt helyen tartsák az automatákat. Így gyakorlatilag megszűnnek a feltörési kísérletek, amik amúgy sem voltak jellemzőek a partnereinknél.

Bárpult helyett automatát
Ön is szeretne ipari kiadó automatát cégéhez, és nem azért, hogy a bárpultot cserélje le vele?

Akkor keressen meg, és kollégáimmal segítünk kitalálni, milyen és mennyi automatára van szüksége, és kiszámoljuk, hogy milyen gyorsan térül meg az automaták bérlésére fordított összeg! Az átgondoltan betervezett automaták általában már a bevezetést követő hónapban megtérülnek, de ez azért annál összetettebb kérdés, hogy azonnal meg merjem ígérni.


Amit ígérek, hogy ha 2017.03.01-ig szerződést kötünk, akkor egy ilyen "automatás" Moet pezsgővel járulunk hozzá a kényelmes és spórolós új életük elkezdésének megünnepléséhez.


Kőházi Zoltán
ui: itt tud írni nekem


ui2: kollégáim elolvasták a cikket és kérték írjam bele, hogy igény esetén akár bárpult helyett is tudunk automatát adni.

Mivel automatáinkat mi állítjuk össze, így nem probléma egy ilyen kiadó gép elkészítése, és ők nagyon szívesen megcsinálják Önnek!

Vissza