Blog

Blog
"Az eszközkiadó automaták használatával megoldódott a védőeszköz-költség kontroll, tudom, hogy a nap 24 órájában megbízhatok bennük." K. Áron - épület- és autóipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!!

Automotive Expo, a szakma három napja, egy helyen

Automotive Expo,                                       a szakma három napja, egy helyen

Egy kiállítás, ami még úgy működik ahogy a kiállítások régen működtek.

Mindenki itt volt, aki a járműiparban számított.

Konkurens beszállítók és kereskedők kávéztak beszélgettek, figyelték a trendeket, keresték a kapcsolatot egymással.

Innen üzenem a marketingeseimnek, hogy van még élet az online-on kívül is ;-)

A sikert az is szemlélteti, hogy az október 28-án nyílt AUTOMOTIVE HUNGARY - Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítást az eddigi évek gyakorlatától eltérően nem a G, hanem az A pavilonban rendezték meg, ahol nagyobb terület állt rendelkezésre a kiállítók számára.

Mi személyesen nem tudtunk jelen lenni, ezért elküldtük az egyik automatánkat.

Na jó, bár okosnak okosak a berendezéseink, de még nem ennyire, ezért nekünk kellett a helyszínre vinnünk őket a Login Autonom Rendszerintegrátor Kft. standjához, ahol egy liftes védőeszköz kiadó automatánk vendégeskedett a kiállítás ideje alatt.

Miért pont a Login standján? 
Mert rezsi- vagy védőeszköz automatáink tökéletesen illeszthetőek a már meglévő beléptető rendszerekhez és a Login – többek között – ilyen rendszerek fejlesztésével foglalkozik. 
Általában védőeszközök, rezsieszközök fogyásának optimalizálása és a munkavédelmi szabályok betartása miatt találnak ránk, de ugyan ilyen fontos szempont az integrálhatóság, hogy a telepített automaták miatt ne kelljen újabb kártyákat, kütyüket beszerezni, hanem a már meglévő eszközökkel lehessen a munkatársakat az automatánál azonosítani. 
A mi automatáinknak tényleg csak egy konnektorra van szükségük!

Jól szerepeltünk
Szerencsére az automata jól képviselt bennünket, több telefonos meghívást is kaptunk a büfébe, aminek a helyszínen sajnos nem tudtunk eleget tenni, de nagyon örülünk, hogy egyre többen ismernek, keresnek bennünket.

A kiállításokban ismét bízni kezdtem, remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk a következőn.

Kőházi Zoltán

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

*a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező