Saját gyártott automata

Saját gyártott automata
"Az eszközkiadó automata használata pozitívan befolyásolja értékesítésünket. Kedves arcok mosolygó tekintetek várnak a kórházban." L. Gabriella – egészségügy
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Emberek a gépek mögött

Emberek a gépek mögött

Ha nem bízik a gépekben, bízzon a mögötte rejlő, a gépek hibátlan, mindenkori működését biztosító szakemberekben


E-világi gondolatok

Tegnap, a munkából hazafelé tartva ültem a szokásos dugóban, nézegettem a járdán sétáló, telefonáló embereket, és elkezdtem a világ nagy dolgain agyalni. Konkrétan azon, hogy ebben a mai, modern világban lassan az újszülötteknek és a dédnagymamáknak is van mobiltelefonjuk és az autók ablaklehúzójától a kilométeróra kijelzőjén át minden elektromossá vált.
Aztán megszólalt a hírműsor a rádióban, és a figyelmem áttért.

De nem tartott sokáig, ugyanis az elektronika ismét úrrá lett rajtam: hazaérve a vírusoktól teljesen lefagyott számítógép és az azonnali megoldásra váró családom fogadott.

Távoli megoldásnak tűnik

Ahogyan ez lenni szokott, mindenkinek éppen aznap este kell a gép. A gyerekeimnek a házi feladatát kell megcsinálni és elküldeni a matektanárnak, nekem pedig még rengeteg elintéznivalóm lett volna a neten.  Kedves feleségemet nem is említem. Igazi káosz volt a köbön. Ott álltam, legalább annyira lefagyva, mint a gép… Hogy lesz ebből működő számítógép 1-2 órán belül? Szerelő ilyen későn már nem dolgozik, nemhogy házhoz jön.
Aztán egyszer csak eszembe jutottak az automaták! Ez volt a család szerencséje. Ugyanis tudom, hogy az automatáknál tökéletesen működik a szoftverek 24 órás, távoli vezérlésű javítása. A problémák akár ezer kilométeres távolságból történő, mégis azonnali kiküszöbölése.

Például, ha az egyik pécsi partnerünknél az automata rendetlenkedik, azt a székesfehérvári központban lévő kollégák látják, és rögtön javítják is. Ha pedig valami ritka szerencsétlenség folytán távolról nem megoldható probléma lépne fel, akkor természetesen a kollégák a helyszínen orvosolják azt. Természetesen mindkét esetben bármilyen plusz felmerülő költség nélkül. 

Esetünkben tettem egy próbát, felhívtam Imrét, az egyik profi programozónkat.

SOS segítségnyújtás bármikor, bárhonnan?

Nem meglepetés - Imre rögtön a távvezérlésű javítást említette, és 5 percen belül be is lépett a számítógépünk rendszerébe, abban a reményben, hogy tud segíteni az egyre türelmetlenebb család legnagyobb gondjának megoldásában. Végignéztük, ahogyan közel egy óra alatt működőképessé varázsolta a gépünket anélkül, hogy akár egy teát főztünk volna neki.

A család tagjai pedig elégedetten veregették meg a vállam a remek ötletem miatt. Miközben nem is az én ötletem volt…


Ha nem bízik a gépekben, bízzon a mögötte rejlő, a gépek hibátlan, mindenkori működését biztosító szakemberekben, a Vendinvest profi csapatában!
 
Kőházi Zoltán

Vissza