Blog

Blog
"Az eszközkiadó automaták használatával megoldódott a védőeszköz-költség kontroll, tudom, hogy a nap 24 órájában megbízhatok bennük." K. Áron - épület- és autóipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!!

Védőeszköz kereskedők szeretik vagy nem az automatákat?

Védőeszköz kereskedők szeretik vagy nem az automatákat?

Marketingesünk kérdezte meg rendszeres csütörtöki Skype megbeszélésünkkor, hogy

mi a tapasztalatunk, mik a visszajelzések, a védőeszköz, rezsieszköz kereskedők

szeretik vagy nem szeretik az eszközkiadó automatákat? 

Bizony, van ilyen félelem, de még mielőtt 19. századi géprombolásba kezdünk, higgadtan gondoljuk végig, hogy levált-e egy üzletkötőt egy automata? Elveheti-e a munkáját? 

Ha a védőeszköz piacra jössz, nem veheted el a munkánkat!

Az valóban igaz, hogy ott ahol bevezették az automatákat, csökkent a pazarlás, ezért azokból az eszközökből, amiket automatákból kellett felvenni, csökkent a rendelési mennyiség, ezáltal az üzletkötők jutaléka is csökkent.

Pontosan ezért döntött az ügyfél az automata bevezetése mellett. Lehet szeretni és lehet nem szeretni az automatákat, de a termelő ipar a költségek racionalizálása miatt ahol megéri, ott használni fogja az eszközkiadó automatákat. Ha tetszik ez, ha nem. Olyan ez, mint az időjárás. Az esőt nem tudjuk megszűntetni, de alkalmazkodni tudunk hozzá, például egy esernyővel.


A védőeszköz kereskedők egy része ezt nem ismeri fel vagy nem hajlandó elfogadni, mert ki szeretne kevesebb jutalékot? Egyébként is, az automaták ismeretlen terület. Nem elég, hogy jó áron, pontosan kell szállítani az ügyfélnek, aki hol elérhető, hol nem, a konkurencia is környékezi a védőeszköz vásárló partnerünket.

Kinek van kedve még egy automatát is beilleszteni az értékesítési folyamatba?


Pedig lépni kell, fejlődni kell. Mert az ipari felhasználás megköveteli, partnerünk cselekszik nélkülünk is.


Lehetne szeretni is az automatákat. Hogy miért? 
Először is, ahogy már írtuk, tetszik, nem tetszik ott ahol megéri eszközkiadó automatát üzemeltetni, ott előbb vagy utóbb automata lesz. A tendenciákat figyelve inkább előbb.
Ha a védőeszköz forgalmazó üzletkötőjéhez köthető automata kerül a partnerhez, az ügyfél neki lesz hálás a költségek racionalizálásáért.

Vajon melyik ügyfél az értékesebb egy kereskedőnek

– aki alkalomszerűen hol sokat, hol kevesebbet vásárol,

- folyamatosan leveri az árat,

- vagy aki hosszú távon éveken keresztül kiszámíthatóan rendel?
Ha a védőeszköz kereskedő által szállított automata van az ügyfélnél, azzal egyszerűbben be lehet épülni az adott gyártócéghez.

Jobban kötődik a vásárló a beszállítóhoz, aki segített neki, ritkábban cseréli le más kereskedőre. Nekünk ez a tapasztalatunk.


Gyorsul a kiszállítás
A védőeszközök kiszállítása és az automaták feltöltése olajozott rutinná válik, nincsen felesleges várakozás, jut idő másra.
Például az ügyféllel egy kávéra, egy újabb ajánlat megbeszélésére, minőségi ügyfélkapcsolatra.
És jut idő új piacokra, ahol az esetlegesen kiesett jutalék pótolható.


Mi segítünk minden hozzánk forduló védőeszköz vagy szerszám kereskedőnek, hogy megismerje eszközkiadó automatáinkat, az automatákkal elérhető előnyöket. Hogy az automata használat ne legyen többé ismeretlen terület, fontos eszközzé váljon az értékesítőknek.


Keressen bátran!


Kőházi Zoltán

 

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

*a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező