Blog

Blog
"A Vendinvest Magyarország Kft-vel jó együtt dolgozni, mert flexibilisek, teljesítik az egyénre szabott kéréseket." B. Dávid - autóalkatrész gyártás
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!!

Ütögetni tilos

Ütögetni tilos

Egy kiadós példa és egy rossz szójáték, avagy

rövid kis történet, hogy miért is  válasszon olyan céget - legyen az ital-, étel- vagy eszközkiadó automatával foglalkozó -

akiknél elérhető a háttértámogatás

"nulla-huszonnégyben".

 

Munkatársam mesélte, hogy pár nappal ezelőtt egy budapesti kórházban járt. Megéhezett, a büfé már zárva volt, belebotlott a folyosón egy szendvicskiadó automatába, tele csodálatos szendvicsekkel. Talán még jobbakkal is, mint amit egy kórház büféjében kapni.

A zsebében talált pont annyi aprót ami elég lesz éhsége csillapítására, a pénzt bedobta, a kódot beütve a szendvicset kiválasztotta, az automata pedig működésbe lendült. De még mielőtt a szendvics a tartóból a kiadó fiókba pottyant volna, elakadt.

Most mi lesz? Szólt a folyosón elhaladó nővérkének, aki riasztotta a biztonsági őrt. Mire nem jó, egy biztonsági őr, igaz?

A nővérke kezébe vette az irányítást és kérte a biztonsági őrt, hogy ütögesse meg az automatát, akkor a szendvics biztos leesik. 
Igen ám, de az automatára nagybetűvel rá volt írva, hogy kamerával megfigyelt automata és hogy ütögetni tilos. (Ez igaz is, nem tesz jót az automatáknak, ha ütögetjük). 

Az őr azt javasolta, hogy hívják fel az automata üzemeltetőjét, mondja meg ő, mit kell ilyenkor csinálni. Igen ám, de az automatán sehol egy elérhetőség, egy telefonszám.

Így kollégám éhesen maradt, a szendvicset pedig megette más.

És hogy mi ebből a tanulság?
Mindig olyan automatát szállító céget válasszon, legyen az ital-, étel- vagy eszközkiadó automata, amelyikhez a szállító megfelelő támogatást nyújt.

Hogy működik nálunk a Vendinvestnél?
Minden automatánkat folyamatosan figyelemmel követünk online, így ha bármilyen rendellenesség történik, azt azonnal észleljük. Ilyenkor szólunk a helyi karbantartó csapatnak, akiket mi tanítottunk be, hogy nézzenek rá az automatára. Az esetek 99%-ban a problémát azonnal sikerül megoldani. Ha valamiért szervizes kollégára volna szükség, a szerződésben vállalt határidőn belül érkezünk és elhárítjuk a problémát.
A rendszeres karbantartásnak köszönhetően szervizes kollégáinknak csak nagyon ritkán kell autóba ülniük és szervizelniük.


Ne hagyja automatáit támogatás nélkül, hiszen egy meghibásodás komoly fennakadásokat okozhat egy termelő üzem anyag- ellátásában. Eszközkiadó automata beszállítója kiválasztásakor kérdezzen rá a supportra, szervizre.

Vissza