blog

blog
"Az eszközkiadó automaták használatával megoldódott a védőeszköz-költség kontroll, tudom, hogy a nap 24 órájában megbízhatok bennük." K. Áron - épület- és autóipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

Eszközkezelő megoldások a Vendinvesttől

Cégünk 2010 óta foglalkozik ipari automatákkal. Ügyfeleink igényeit is figyelembe véve fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint alakítjuk ki üzleti stratégiánkat. Ismerje meg automatáinkat!
Elolvasom

A Vendinvest cégcsoport innovatív légkörének és dinamikus fejlődésének vizuális kifejezése piktogramokkal

A cégcsoport innovatív légkörének és dinamikus fejlődésének vizuális kifejezése érdekében elsőként új logót alkottunk meg, következő lépésként pedig frissítjük az ipari automatákhoz kapcsolódó piktogram készletünket.
Elolvasom

Mit keresnek az ügyfeleink egy-egy automatában?

  Néhány példa arra, hogy az Ipar Napjai kiállításra érkezők milyen különleges felhasználási területek kapcsán kerestek meg bennünket és mi mindenre képesek automatáink!
Elolvasom

Bemutattuk, milyen az eszközkezelés felsőfokon

Az Automotive kiállításon látogatóinknak lehetősége nyílt arra, hogy működés közben megtekintsék a kölcsönzésre is alkalmas ipari automatáinkat, valamint megismerhették az univerzális kiadó terminált is.
Elolvasom

Megújul az arculatunk

  Az új logónkban egyszerre jelenik meg a sikeres múlt és az innovatív jövőkép. Mutatjuk hogyan és miért.
Elolvasom

Meghallottuk ügyfeleink szavát

Új szolgáltatásokat vezetünk be 2022. március 1-től. Hiszünk abban, hogy fejlődésünk motorja a folyamatos innováció. Az ügyfeleink között végzett felmérés eredményeként végfelhasználóink 2 lehetőség közül választhatnak…
Elolvasom