blog

blog
"Az eszközkiadó automaták használatával megoldódott a védőeszköz-költség kontroll, tudom, hogy a nap 24 órájában megbízhatok bennük." K. Áron - épület- és autóipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

2022: A megújulás éve

Visszatekintés a Vendinvest 2022 évére.  2023-ban is arra koncentrálunk, hogy minden ügyfelünk azt érezze, hogy megfelelő támogatást kap tőlünk az előttünk álló nehéz időszakban.
Elolvasom

Így érhető el 35%-os megtakarítás a Vendinvest automatáival

Ügyfeleink a Vendinvest automatáinak használatával átlagosan 35%-os megtakarítást érnek el. Megmutatjuk mire kell figyelni és hogyan indulhat már az első naptól a költségcsökkentés.
Elolvasom

Mely iparágakban használják leginkább automatáinkat?

12 éve vagyunk az ipari automata szegmens meghatározó szereplője, ezen időszak alatt a legkülönfélébb cégeket és iparágakat szolgáltuk ki testreszabott megoldásainkkal. De melyek is ezek az iparágak és milyen termékek kezelésére keresik leginkább automatáinkat?
Elolvasom

Eszközkezelő megoldások a Vendinvesttől

Cégünk 2010 óta foglalkozik ipari automatákkal. Ügyfeleink igényeit is figyelembe véve fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint alakítjuk ki üzleti stratégiánkat. Ismerje meg automatáinkat!
Elolvasom

Vendinvest piktogramok

A cégcsoport innovatív légkörének és dinamikus fejlődésének vizuális kifejezése érdekében elsőként új logót alkottunk meg, következő lépésként pedig frissítjük az ipari automatákhoz kapcsolódó piktogram készletünket.
Elolvasom

Mit keresnek az ügyfeleink egy-egy automatában?

  Néhány példa arra, hogy az Ipar Napjai kiállításra érkezők milyen különleges felhasználási területek kapcsán kerestek meg bennünket és mi mindenre képesek automatáink!
Elolvasom