blog

blog
"Az eszközkiadó automata rugalmassá teszi a termékekhez való hozzáférést, megkönnyíti és leegyszerűsíti a folyamatokat." S. Attila- ipari higiénia
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

AUTOMOTIVE HUNGARY tapasztalatok

A cégek okos automatákat és innovatív szolgáltatásokat akarnak foglalhatjuk össze. Az ASD Systems forgótálcás és szekrényes automatáinak kizárólagos magyarországi képviselőjeként és szervizelőjeként mi is ... 
Elolvasom

Expend Audit

Az Expend Auditunkkal optimalizálhatja egyéni védőeszköz felhasználását és csökkentheti költségeit.  Az átfogó felülvizsgálat kiterjed az egyéni védőeszközök meghatározására, kiválasztására, beszerzésére, kezelésére, illetve használatára és segítségével megalapozott döntéseket tud hozni. 
Elolvasom

Az A+A 2021 kiállítás üzenete

Egyre nagyobb az igény az okos, döntések meghozatalára is képes automaták iránt. A kiállításon mi is jelen voltunk és sok érdekes és előremutató tapasztalattal gazdagodtunk. Posztunkból kiderül: Mi a helyzet az ipari automaták piacán? Hogyan illeszkednek a forgótálcás és szekrényes automaták a technológiai forradalom negyedik szakaszához?   
Elolvasom

Miért érdemes kilátogatni az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállításra?

2021. november 16-18. között már kilencedik alkalommal rendezik meg a járműipari szakma legnagyobb seregszemléjét, lehetőséget biztosítva arra, hogy a szakma szereplői (autógyártók, kis-és középvállalkozások, beszállítók, fejlesztők) összegyűljenek, bemutassák magukat és megvitassák a legújabb trendeket. 
Elolvasom

Spirálos vagy forgótálcás automata: kinek ajánljuk és miért?

Kétrészes blogposztunkat a spirálos és a forgótálcás ipari eszközkiadó automaták összehasonlításáról folytatjuk. Ebben a cikkben bemutatjuk kinek ajánljuk az egyiket, kinek a másikat és miért.
Elolvasom

Mi a különbség a forgótálcás és a spirálos automaták között?

Bemutatjuk, hogy miben térnek el egymástól ezek az ipari automaták, melyik milyen funkciót lát el és milyen termékek, eszközök kiadására alkalmasak.
Elolvasom