blog

blog
"Az eszközkiadó automata növelte eladásainkat, plusz szolgáltatást adhatunk vele a partnerek felé. Profi, segítőkész csapat és szolgáltatás van mögötte." V. Tímea – egészségügy
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

Működés közben tesztelhető a CAM+ Találkozzunk személyesen!

Meghívjuk az Ipar Napjai 2023 kiállításra A pavilon 306 B stand! A Vendinvest standján, rendszerbe építve, megmutatjuk mitől zöld és mitől menő az X1/2/3- CAM+ visszagyűjtő automatánk!
Elolvasom

Újdonság

Az új CAM+ képességének köszönhetően még átláthatóbbá és hatékonyabbá teszi a folyamatokat.
Elolvasom

„Ez jó mulatság, férfimunka volt!”

Mi az a CAM+ ? Gondolatok legzöldebb fejlesztésünkről - az intelligens gyűjtőtartálynak becézett visszagyűjtő automatáról - mellyel megvalósult a 360 fokos szolgáltatásunk továbbfejlesztése.
Elolvasom

Bizonyítson egyszerűen!

Az elméleti szabályok gyakorlati alkalmazása a munkaügyi vezető felelőssége, ha pedig történik valami, akkor azt nézik, hogy a gyakorlat megfelel-e az elméletnek
Elolvasom

Az olcsó mindig drágább?

10 apró részlet, amit érdemes megkérdezni az eszközkiadó automaták összehasonlításánál  
Elolvasom

2022: A megújulás éve

Visszatekintés a Vendinvest 2022 évére.  2023-ban is arra koncentrálunk, hogy minden ügyfelünk azt érezze, hogy megfelelő támogatást kap tőlünk az előttünk álló nehéz időszakban.
Elolvasom