blog

blog
"A Vendinvest Magyarország Kft-vel jó együtt dolgozni, mert az esetleges problémákat azonnal megoldják." Sz. Lívia – járműgyártás
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

Ütögetni tilos

Egy kiadós példa és egy rossz szójáték, avagy rövid kis történet, hogy miért is  válasszon olyan céget - legyen az ital-, étel- vagy eszközkiadó automatával foglalkozó - akiknél elérhető a háttértámogatás "nulla-huszonnégyben".  
Elolvasom

Nyugodtan akar aludni?

Cégvezetőként gyakran visszük haza a munkahelyünkön kialakult problémákat, ha nem vezetjük le a steszt, akár komoly alvászavarhoz is vezethet. Gábornak sikerült megtalálnia a megfelelő módszert nyugalma megőrzésére. 
Elolvasom

Védőeszköz kereskedők szeretik vagy nem az automatákat?

Marketingesünk kérdezte meg rendszeres csütörtöki Skype megbeszélésünkkor, hogy mi a tapasztalatunk, mik a visszajelzések, a védőeszköz, rezsieszköz kereskedők szeretik vagy nem szeretik az eszközkiadó automatákat? 
Elolvasom

Szendvics, üdítő és KV automaták. Mindenki ismeri?

Nem véletlen, hogy az automaták őse egy szenteltvíz adagoló automata i.e. 215-ben kezdte meg pályafutását és azóta az élet szinte minden területén megjelent már. Kell-e ennél jobb bizonyíték arra, hogy az automatáknak igen is van létjogosultságuk? Mert mit is nyújt egy automata?
Elolvasom

Az eszközkiadó automaták beüzemelése

Sokan kérdezték, szinte minden üzleti megbeszéléskor előkerül, hogy mi az eszközkiadó automaták bevezetésének folyamata? Mennyi idő, milyen lépések szükségesek, milyen feltételeket kell biztosítania a megbízónak ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen történjen.
Elolvasom

Oh te kit választanál?

10 szakmai tipp, ami alapján érdemes ajánlatot kérni és dönteni  eszközkiadó automata szállító mellett.
Elolvasom