blog

blog
"Az eszközkiadó automatákkal csökkentettük védőeszköz költségeinket." B. József – járműipar
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy közérthetően, de magas szakmai színvonalon beszéljünk az ipari automatákról, ezért döntöttünk úgy, hogy ideje felfrissíteni a blogunkat.

A jövőben is naprakész hírekkel, esettanulmányokkal, az iparágat és benne a cégünket érintő eseményekkel, trendekkel várjuk olvasóinkat.

Tudta, hogy az italautomaták meghekkelhetők?

Legyen a munkavédelmi szemüveg a nap megmentője, az eszközkiadó automaták megbizhatóak
Elolvasom

Automotive Expo, a szakma három napja, egy helyen

Egy kiállítás, ami még úgy működik ahogy a kiállítások régen működtek. Mindenki itt volt, aki a járműiparban számított. Konkurens beszállítók és kereskedők kávéztak beszélgettek, figyelték a trendeket, keresték a kapcsolatot egymással. Innen üzenem a marketingeseimnek, hogy van még élet az online-on kívül is ;-)
Elolvasom

Bizonyítson egyszerűen!

Az elméleti szabályok gyakorlati alkalmazása a munkaügyi vezető felelőssége, ha pedig történik valami, akkor azt nézik, hogy a gyakorlat megfelel-e az elméletnek
Elolvasom

Ez az automata nem csak aprót ad vissza Spóroljon Ön is 30-40%-ot!

A legnagyobb különbség az ital automaták és a ma általunk forgalmazott automaták között, hogy míg az ital automaták egy emberi szükségletet elégítenek ki és bevételt termelnek az üzemeltetőnek, addig a rezsi- vagy védőeszköz automaták – nagyon leegyszerűsítve költséget csökkentenek. Hogyan csökkenthetnek költséget a rezsi- és védőeszköz automaták?
Elolvasom

A Pepsi és a CocaCola 1 automatából?

Megfér-e egymás mellett a csiszolókorong és a fúrószár? Mindez onnan jutott eszembe, hogy a minap rákérdeztek telefonon a rezsieszköz automatánkkal kapcsolatban, hogy az miképpen oldható meg, hogy az X cég által szállított csiszolókorong ugyan abba az automatába kerüljön be, mint az Y cég által szállított fúrószár. És igen, X és Y a maguk iparágán belül Pepsinek és CocaColának számítottak. Ősellenségnek.  
Elolvasom

A védőeszköz kiadó automatak születése: egy 2230 éves történet

Mi lehetett az eszközkiadó automaták őse? Feltalálója Heron görög professzor a pazarlást és lopást próbálta megfékezni találmányával, ami érme bedobásával működött. 
Elolvasom