Blog

Blog
"Az eszközkiadó automata rugalmassá teszi a termékekhez való hozzáférést, megkönnyíti és leegyszerűsíti a folyamatokat. Ami először eszembe jut amikor a Vendinvest Magyarország Kft.-re és az eszközkiadó automatákra gondolok: az automatizáltság, rendszerezés, követhetőség." S. Attila- ipari higiénia
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!!

Kényelmes öltönyben ülni a fitt labdán?

 Kényelmes öltönyben ülni a fitt labdán?

 

Miért váltsunk automatákra, ha a beszerzés így is flottul megy?

 

Miért vágjunk bele valamibe, ami felborítja a megszokott, többé-kevésbé gördülékeny mindennapokat?

Manapság egyre több cég igyekszik a dolgozói egészségügyi állapotát, jó közérzetét megőrizni, amihez különböző módszereket alkalmaznak. Az amerikai filmek alapján most legtöbbünk biztosan néhány öltönyös vagy munkásnadrágos fickót képzel el fitt labdán ülve vagy zenét hallgatva a folyosón sétálgatva... Vannak azok a vállalatok, akik ilyen formában próbálják dolgozóik igényeit kielégíteni, közérzetüket javítani.  Azonban egy 2014-es kutatásból kiderült, hogy a cégek ma már inkább fizetik a dolgozók sporttevékenységét annak érdekében, hogy kellően hatékony munkaerőt tudjanak magukénak. Rengeteg pénzt költenek el, de úgy néz ki, megéri a befektetett tőke.

Holnap már mehetsz a süllyesztőbe

Ha pedig megéri, és működik, miért változtatnának a jól bevált módszeren? Egy régi kosaras csapattársam mondta jó pár éve: „Zoli, hiába megy jól a szekér, sose lehetsz nyugodt. A világ folyamatosan változik és ehhez a változáshoz alkalmazkodni kell, különben lemaradsz…”. És mehetsz a süllyesztőbe, teszem hozzá ma, tapasztalt cégvezetőként. De tényleg, minek változtassunk, ha látszólag minden jól működik?  Például miért váltsunk automatákra, ha a beszerzés így is flottul megy? Miért vágjunk bele valamibe, ami felborítja a megszokott, többé-kevésbé gördülékeny mindennapokat?

Ténykeg ennyi egy büfés órabére?

Egyre több cég ismeri fel, hogy az automaták nem csak édesség és kóla kiadására alkalmasak, hanem egészséges ételeket és italokat is rejthetnek, például gyümölcsöt vagy cukormentes gyümölcsleveket, fehérjeitalokat. Meglepő, de ezek a termékek sokszor lényegesen olcsóbbak, mint a büfékben kapható édes löttyök vagy a ki tudja miből készült melegszendvicsek.
De hogy lehez ez? Úgy, hogy nincs beszállítási díj, nincs a büfés óradíja, nem kell elkészíteni és kirakni, becsomagolni vagy lehűteni, mert mindez már készen van. És egészséges. 
Egyre nő azon vállalkozások számra, akik lecserélik a fitt labdát egészséges automatákra, megspórolva ezzel éves szinten akár több millió forintot is.

Biztos lábakon, innovatívan

A szerszám-, védőeszköz- segédanyag- és rezsianyag kiadó automaták azonos elven működnek. Rengeteg feladatot és energiát vesznek le a dolgozók válláról, akik ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabban tudják munkájukat végezni. Nem is beszélve az anyagi megtérülésről.

Amit a kosaras időszakomból biztosan magammal viszek, az az innovatív szemlélet; az újdonságra való nyitottság, mert tudom, hogy ami ma biztos lábakon áll, az holnap lehet, hogy összedől
Biztosítsa vállalkozásának stabil lábakon állását a Vendinvest automatáival!

Kőházi Zoltán

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

*a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező