Blog

Blog
"Az eszközkiadó automatákkal 15-20% költségcsökkentést értünk el, ezzel megoldódott a magas és kontrolálatlan védőeszköz fogyás cégünknél." B. Dávid - autóalkatrész gyártás
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Miért érdemes kilátogatni az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállításra?

Miért érdemes kilátogatni az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállításra?

2021. november 16-18. között már kilencedik alkalommal rendezik meg a járműipari szakma legnagyobb seregszemléjét, lehetőséget biztosítva arra, hogy a szakma szereplői (autógyártók, kis-és középvállalkozások, beszállítók, fejlesztők) összegyűljenek, bemutassák magukat és megvitassák a legújabb trendeket. 

A rendezvény központi témája idén a mesterséges intelligencia, az 5G, az elektromos hajtás és az ipar 4.0. Ez utóbbi egybevág legújabb termékünkkel, az ASD Systems automatáival. Ezért nem is volt kérdés, hogy a gyártóval együtt mi is ott leszünk a kiállításon. Célunk, hogy az ASD Systems forgótálcás automatáinak kizárólagos magyarországi képviselőjeként és szervizelőjeként még közelebb hozzuk Önhöz az automaták legújabb generációját. Ezek az automaták ugyanis nemcsak hasznosak – a védőeszközök kiadása mellett, azok kölcsönzésére is képesek, de okosak is – az intelligens vezérlőrendszert már meglévő Ipar 4.0-s rendszerhez is csatlakoztatni lehet. Az ASD-vel kötött partnerségünkről, az automaták funkcióiról és az ipar 4.0 kapcsolódásról szóló blogposztunkat ide kattintva éri el.

De miért érdemes felkeresni bennünket a helyszínen? 

  • A gyártótól közvetlenül értesülhet az automaták fejlesztési hátteréről, a kapcsolódó szolgáltatásokról és az eszközkiadó automatákban rejlő céges lehetőségekről.
  • Kollégáinkkal megbeszélheti az automata bevezetés részleteit: melyik típust javasoljuk, mikorra tudjuk üzembe helyezni, hogyan működik a rendszer, mit jelent a teljes körű szerviz és milyen finanszírozási modellt ajánlunk.
  • Megnézheti működés közben az automatákat és a távfelügyeleti szoftvert is. Ha pedig elhozza magával a terméket, amit az automatából tervez kiadni, megmutatjuk, hogyan illeszthető a gép kiadószerkezetébe.
  • Megismerheti a rendszerből kinyerhető és a döntéselőkészítéshez is használható napi, heti, havi kimutatásokat.
  • Az automaták bemutatásán és kipróbálásán túl személyesen is igényelheti ingyenes Expend auditunkat, mellyel a gyártószektor járvány utáni újraindulását támogatjuk.
Írja be naptárjába az időpontot és regisztráljon az ingyenes szakmai belépőjéért!
A regisztrációs linket ide kattintva érheti el. 


Az esemény teljes időtartama alatt kollégáink szeretettel várják Önt a helyszínen!

  • Időpont: 2021. november 16-18.
  • Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, E Pavilon, cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10., Bejárat: I. kapu, Főépület
  • ASD Systems standja: E pavilon 503


Értéknövelés gombnyomásra? Velünk ezt is elérheti! Az Ön kezébe adjuk a megoldást, jöjjön el az ASD Systems standjára és győződjön meg róla személyesen! 

Vissza