Blog

Blog
"Az eszközkiadó automata számunkra egy olyan modern, új lehetőség, amely állandó elérhetőséget biztosít." V. Pál – munkavédelem
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

2021: sikerek nehezített pályán

Ismét eltelt egy év, amely nem volt egyszerű senkinek a koronavírus járvány újabb hullámai miatt. A bizonytalan helyzetet sok munkával ellensúlyoztuk, melynek köszönhetően... Elolvasom
2021.12.29.

AUTOMOTIVE HUNGARY tapasztalatok

A cégek okos automatákat és innovatív szolgáltatásokat akarnak foglalhatjuk össze. Az ASD Systems forgótálcás és szekrényes automatáinak kizárólagos magyarországi képviselőjeként és szervizelőjeként mi is ... 
Elolvasom

Expend Audit

Az Expend Auditunkkal optimalizálhatja egyéni védőeszköz felhasználását és csökkentheti költségeit.  Az átfogó felülvizsgálat kiterjed az egyéni védőeszközök meghatározására, kiválasztására, beszerzésére, kezelésére, illetve használatára és segítségével megalapozott döntéseket tud hozni. 
Elolvasom

Miért érdemes kilátogatni az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállításra?

2021. november 16-18. között már kilencedik alkalommal rendezik meg a járműipari szakma legnagyobb seregszemléjét, lehetőséget biztosítva arra, hogy a szakma szereplői (autógyártók, kis-és középvállalkozások, beszállítók, fejlesztők) összegyűljenek, bemutassák magukat és megvitassák a legújabb trendeket. 
Elolvasom

Az A+A 2021 kiállítás üzenete

Egyre nagyobb az igény az okos, döntések meghozatalára is képes automaták iránt. A kiállításon mi is jelen voltunk és sok érdekes és előremutató tapasztalattal gazdagodtunk. Posztunkból kiderül: Mi a helyzet az ipari automaták piacán? Hogyan illeszkednek a forgótálcás és szekrényes automaták a technológiai forradalom negyedik szakaszához?   
Elolvasom

Spirálos vagy forgótálcás automata: kinek ajánljuk és miért?

Kétrészes blogposztunkat a spirálos és a forgótálcás ipari eszközkiadó automaták összehasonlításáról folytatjuk. Ebben a cikkben bemutatjuk kinek ajánljuk az egyiket, kinek a másikat és miért.
Elolvasom

Mi a különbség a forgótálcás és a spirálos automaták között?

Bemutatjuk, hogy miben térnek el egymástól ezek az ipari automaták, melyik milyen funkciót lát el és milyen termékek, eszközök kiadására alkalmasak.
Elolvasom