Blog

Blog
"Az eszköz kiadó automata használata új lehetőségeket, pozitív növekedés hozott az értékesítésünkbe. Számunkra az adagoló automaták használata nem más, mint az eszköz/termékfelhasználás kontrollja statisztikai adatokkal támogatva." S. Péter - orvostechnikai és higiéniai termékek kereskedelme
Rendszeres tájékoztatót kérek az automatákról!

Vendinvest eszközkezelő megoldások a mobilitás jegyében

Bemutatkoznak a helyfüggetlen T10 Basic és az RKT 2 hordozható raktári terminálok olyan eszközök kontrollált kezelésére melyek tárolására és kezelésére az automaták nem alkalmasak, vagy nem ideálisak. Elolvasom
2023.08.02.

Személyesen találkoztunk!

Az Ipar Napjai 2023 Szakkiállításon működés közben mutathatták meg magukat a Vendinvest ipari eszközkezelő automaták, a kiállítás során szerzett tapasztalatokról, visszajelzésekről, az iparági fejleményekről írunk.
Elolvasom

Működés közben tesztelhető a CAM+

Meghívjuk az Ipar Napjai 2023 kiállításra A pavilon 306 B stand! Találkozzunk személyesen! A Vendinvest standján, rendszerbe építve, megmutatjuk mitől zöld és mitől menő az X1/2/3- CAM+ visszagyűjtő automatánk!
Elolvasom

„Ez jó mulatság, férfimunka volt!”

Mi az a CAM+ ? Gondolatok legzöldebb fejlesztésünkről - az intelligens gyűjtőtartálynak becézett visszagyűjtő automatáról - mellyel megvalósult a 360 fokos szolgáltatásunk továbbfejlesztése.
Elolvasom

Újdonság

Az új CAM+ képességének köszönhetően még átláthatóbbá és hatékonyabbá teszi a folyamatokat.
Elolvasom

Így érhető el 35%-os megtakarítás a Vendinvest automatáival

Ügyfeleink a Vendinvest automatáinak használatával átlagosan 35%-os megtakarítást érnek el. Megmutatjuk mire kell figyelni és hogyan indulhat már az első naptól a költségcsökkentés.
Elolvasom

Eszközkezelő megoldások a Vendinvesttől

Cégünk 2010 óta foglalkozik ipari automatákkal. Ügyfeleink igényeit is figyelembe véve fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint alakítjuk ki üzleti stratégiánkat. Ismerje meg automatáinkat!
Elolvasom